Diyarbakır’da iş yeri hırsızı yakalandı

Diyarbakır’da bir iş yerine girerek, kasada bulunan 8 adet cep telefonu ve bir adet dizüstü bilgisayarı çalan şahıs, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Haberler 09.02.2018 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü ekiplerince, kent genelinde vatandalarn mal varlna kar ilenen asayi suçlarnn soruturulmas ve aydnlatlmas, i yerinden hrszlk olaylarnn önlenmesi ve meydana gelen i yerinden hrszlk olaylarn gerçekletiren ahslarn yakalanmasna yönelik çalma yapld.

POLSN YAKIN TAKB

Bu çerçevede, 30 Ocakta gece saatlerinde Baclar Mahallesi Urfa Bulvar üzerinde faaliyet gösteren F.Y. isimli ahsa ait i yerindeki çelik kasa içerisinden 8 adet cep telefonu ve 1 adet dizüstü çalnmas olay ile ilgili olarak üpheli ahslarn tespiti ve yakalanmas için çalma yapld. çalmada, 31 Ocakta 13.00 sralarnda Asayi ube Müdürlüü ekiplerince ehitlik Mahallesi Fabrika Caddesi üzerinde davranlarndan üphelenilerek durdurulan M.Ö. isimli üpheli ahsn üzerinden i yerinden çalnan 1 adet dizüstü ile 1 adet cep telefonu elde edildi. ahsn ikametinde yaplan aramada ise çalnan dier 7 adet cep telefonu ele geçirildi. 8 adet cep telefonu ile 1 adet dizüstü i yeri sahibine teslim edilirken, M.Ö. isimli üpheli ahs sevk edildii adli mercilere tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Ana Sayfaya Git