Diyarbakır'da kamu kurumundan hırsızlık

Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Diyarbakır İl Müdürlüğünde yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri güvenlik kamerasından yola çıkarak hırsızı kıskıvrak yakaladı.

Haberler 25.11.2017 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü tarafndan yaplan açklamada, hrszn çald 3 bilgisayar kasas ve dier malzemelerin bir pasta imalathanesinde ele geçirildii belirtildi. Açklamada, limiz genelinde vatandan mal varlna kar ilenen asayi suçlarnn soruturulmas ve aydnlatlmasna yönelik olarak yaplan çalmalar kapsamnda ilimiz Elaz Caddesinde bulunan bir kamu kurumu binasnda 18 Kasm 2017 tarihinde meydana gelen hrszlk olay ile ilgili olarak Asayi ube Müdürlüü ekiplerince kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda olay çeitli suçlardan kayd bulunan E.Y. isimli ahsn gerçekletirdii tespit edilmitir.

KAMERADAK HIRSIZ

Hrszlk konusu ile ilgili olarak bahse konu kurumdan çalnan 3 adet bilgisayar kasas 20 Kasm 2017 tarihinde Sur ilçesinde faaliyet gösteren bir pasta imalathanesinde bulunmu 1 adet usb bellek, 1 adet E-mza usb disk, 2 adet akreditasyon kart ise 22 Kasm 2017 tarihinde Asayi ube Müdürlüü Hrszlk Büro Amirlii ekiplerince E.Y. isimli ahsn yakalanmas ile ele geçirilmitir. Yakalanan üpheli ahs yaplan ilemlerin ardndan tutuklanarak cezaevine gönderilmi olup, bahse konu bilgisayarlarn ele geçirildii pastane sahibi ahs hakknda ise suç eyasnn satn alnmas veya kabul edilmesi suçundan adli ilem yaplmtr denildi.

Ana Sayfaya Git