Diyarbakır'da kokan eve girdiler erkek cesedini buldular

Diyarbakır Yenişehir ilçesinde bir evden kötü koku geldiği ihbarı alan polisin çalışmaları sonucunda eve baskın yapıldı ve evde bir erkek cesedi çıktığı öğrenildi.

Haberler 27.06.2020 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Yeniehir ilçesinde bir evden kötü koku geldii ihbar alan polisin çalmalar sonucunda eve baskn yapld ve evde bir erkek cesedi çkt örenildi.

Olay, akam saatlerinde Yeniehir ilçesi Kooperatifler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 7 katl apartmann 6nc katndan gelen kötü koku üzerine bina sakinleri polis ve 112 salk ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, zili çalmasna ramen kap açlmaynca çilingir yardmyla içeri girerek hareketsiz halde yatan 35 yalarnda bir erkek görürken, bunun üzerine salk ekipleri tarafndan yaplan kontrollerde yerde yatan kiinin öldüü ve isminin Serkan Uyug olduu belirlendi.

Uyugun 4 gün önce öldüü tespit edilirken, cumhuriyet savcsnn incelmesinin ardndan Uyugun ölüm nedeninin aratrlmas için otopsi yapmak üzere Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekipleri, apartman çevresinde ve dairede delil aramas yaparken, olayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git