Diyarbakır'da korona Mevlit'te yayıldı! 37 kişiye korona bulaştı

Diyarbakır Yenişehir’de 10 gün önce katıldığı mevlitten sonra rahatsızlanarak hastaneye giden kişinin korona virüs testi pozitif çıkınca filyasyon ekiplerinin çalışmasıyla hastanın temas ettiği kişilere de test yapıldı ve 9’u çocuk, 36 kişide daha korona virüs tespit edildi.

Haberler 16.05.2020 - 23:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Yeniehirde 10 gün önce katld mevlitten sonra rahatszlanarak hastaneye giden kiinin korona virüs testi pozitif çknca filyasyon ekiplerinin çalmasyla hastann temas ettii kiilere de test yapld ve 9u çocuk, 36 kiide daha korona virüs tespit edildi.

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde korona virüs tedbirlerine uyulmayp mevlite katlan ardndan korona virüs hastas olduu belirlenen 1 kii 36 kiiye koronavirüs bulatrd.

Yeniehir ilçesinde 10 gün önce katld mevlitten sonra rahatszlanp hastaneye bavuran bir kiinin korona virüs testi pozitif çkt. Filyasyon ekiplerinin yapt çalmayla hastann temas ettii kiilere de test yapld.

Aralarnda 9 çocuun bulunduu 36 kiide daha korona virüs tespit edildi. 9 çocuk pandemi hastanesi olarak faaliyet gösteren Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesine, 28 kii ise Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd.

Ana Sayfaya Git