Diyarbakır’da Kurban Bayramı hareketliği başladı

Diyarbakır’da korona virüs salgını nedeniyle yasaklı geçen bayramların ardından bu Kurban Bayramında hareketlilik yaşanıyor. Tarihi Sur ilçesinde bulunan esnaf, hareketlilikten memnun olduklarını tüm Diyarbakır halkının Suriçi’nde alışveriş yapmasını istedi.

Haberler 16.07.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurban Bayramna sayl günler kala Diyarbakrda bayram hareketlilii balad. Özellikle vatandalarn alverite urak yeri olan tarihi Sur ilçesinde bayram hareketlilii ilçeyi eski canl ihtiamna kavuturdu. Koruna virüs nedeniyle 1,5 yldr ilerden memnun olmayan esnaf, uzun bir arann ardndan yaanan hareketlilikten memnun.

1,5 YILDIR LERMZ çOK DURGUNDU

Diyarbakrda yllardr kuruyemi ve kuru meyve sektöründe hizmet veren brahim Yalaz, 1,5 yldr ilerimiz durgundu. Allaha ükürler olsun ki bu bayram öncesinde hareketlilik balad. Allahn izniyle bu Kurban Bayramnda ilerimizin açlmasn da bekliyoruz. Bugünden itibaren hareketlilik balad. Hafta sonuyla birlikte daha hareketli olacan umuyoruz inallah. Bu Kurban Bayram inallah esnaf için de iyi olur dedi.

VATANDALARIN SURçNDE ALIVER YAPMALARINI STYORUM

Bayram ekeri satlarmz da baladn aktaran Yalaz, En çok da Diyarbakrmz badem ekerimizi çok istiyor, onu çok seviyorlar. Haftalk 100 kilogram badem ekeri satyoruz. En çok badem ekerlerimizi alyorlar, drajelerimizi ve Diyarbakrda kendi imalatmz da üretilen lokumlarmz alyorlar. Fiyatlarmz iyidir, standart bir fiyattr. Pahal deildir, uygundur. Vatandalara çarm, gelip burada Suriçinde alveri yapmalarn istiyorum. imdiden tüm Diyarbakr halknn Kurban Bayramn kutluyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git