Diyarbakır'da kuru sıkılı maganda

Diyarbakır'ın kimliği belirsiz bir şahıs, kuru sıkı tabanca ile iki gecede bir havaya 5-6 kez rastgele ateş açıp bölgeden uzaklaşması sonrası kameraya yansıdı. Kuru sıkı tabanca ile etrafa rast gele ateş açan şahıs, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, gecenin karanlığından faydalanıp kayıplara karıştı. Polis şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Haberler 25.06.2019 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Merkez Yeniehir ilçesi Dokuzçetlik Mahallesi hafriyat alan önünde gece saat: 01:00 civarnda meydana geldi. Kimlii belirsiz bir ahs, yayan olarak her gece geçtii yerden kuru sk tabanca ile havaya rast gele ate açp vatandalara korku dolu anlar yaatt.

Vatandalar kamera ile çekti

Havaya ate açarak çevredeki vatandalar tedirgin eden ahs, her gece geçtii yerden tekrar geçtii srada belinden çkard kuru sk tabanca ile havaya ate açarak gecenin karanlndan faydalanp kayplara karrken, ahsn silah sktktan hemen sonraki görüntüleri kameraya yansd.

Polis inceleme balatt

Silah skp yayan olarak bölgeden uzaklaan ahsn görüntüsünü kamera ile çeken vatandalarn ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede yaptklar çalmada 6 adet kuru sk tabanca kovan yerde bularak muhafaza altna ald. çevredeki vatandalarn huzurunu bozan ahsn kimliinin tespiti ve yakalanmas için polis ekipleri vatandalarn görüntüleri ve mobesse kamera görüntüleri dorultusunda inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git