Diyarbakır'da lastiği patlayan TIR yan yattı

Silvan karayolunda lastiği patlayan boş hafriyat TIR'ı, 50 metre sürüklendikten sonra elektrik direğine çarparak karşı yola yan yattı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, uzun araç kuyruğunun oluştuğu yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı.

Haberler 16.08.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr- Silvan karayolu 3üncü kilometresinde bulunan Seyrantepe mevkisinde, sürücüsünün ad örenilemeyen 73 SG 586 plakal bo hafriyat TIRnn, yoku aa indii srada lastii patlad.

FACA UCUZ ATLATILDI

Kontrolden çkan TIR, refüjde bulunan iki elektrik direine çarptktan sonra 50 metre sürüklendi. Kar yola kayan TIR, yan yatarak yolu kapatt. çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yolda uzun araç kuyruu olutu. Bölgeye gelen DEDA ekipleri de devrilen direklerin elektrii kesti. Yolun açk olan ksmnda ise trafik, polis kontrolünde saland.

TIR YAN YATTI

Görgü tan Hakan Ar, aracn lastiinin patladn ve sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu TIRn devrildiini söyledi. Ar, Yola frlad. Ölü yok. oförün de durumu iyi. Sadece maddi hasar var dedi. Yaklak 1 saat kapal olan yol, bölgeye gelen çekici ile TIRn kaldrlmasnn ardndan açld. Polis, kaza ile ilgili soruturma balatt.

çINARDA KAZA

Öte yandan, Mardin istikametinden, Diyarbakr istikametine ilerleyen hsan Turan yönetimindeki 72 EF 730 plakal hafif ticari araç ile kavaktan dönü yapan Mehmet Durgun yönetimindeki 34 HU 1194 plakal otomobil çarpt. çarpmann etkisi ile otomobil takla atarken, meydana gelen kazada biri ar 4 kii yaraland.

Vatandalarn haber vermesi ile kaza yerine gelen salk ekipleri tarafndan ilk müdahaleleri yaplan yarallar, Diyarbakrdaki çeitli hastanelere kaldrlrd. Kazaya karan araçlarn çekici ile kaldrlmas ile trafik normal akna dönerken, kaza ile ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git