Diyarbakır'da Marketler zincirinin 3'üncü şubesini soyamadan yakalandı

Diyarbakır'da bir marketler zincirinin 2 şubesini silahla soyan, 3'üncü şubeyi de soymak için hazırlık yapan şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Haberler 18.02.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda daha önce soyduu bir marketi yeniden soymak için teebbüste bulunan ve operasyonla gözaltna alnan zanl tutukland.

Valilikten yaplan açklamada, l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü ekiplerince yaplan operasyonda, bir marketler zincirinin 3 ubesine yönelik silahl soygun, nitelikli yama ve nitelikli yamaya teebbüs suçlarn gerçekletirdii deerlendirilen üphelinin yakaland bildirildi.

Yakalanan zanlyla ilgili olarak yaplan çalmalarda, ahsn 11 Ocakta bahse konu marketler zincirinin Balar ilçesi Karacada Bulvarndaki ubesine, 9 ubatta da Balar ilçesi Yusuf slam Caddesindeki ubesine yönelik silahl market soygunu ve nitelikli yama olayn gerçekletirdiinin anlald kaydedilen açklamada, öyle denildi:

SOYGUNU YAPAMADI

üpheli ahs 13 ubatta nitelikli yama suçunu ilk olarak gerçekletirdii Karacada Bulvarndaki market ubesini, üzerinde kar maskesi ve pompal tüfekle gözetledii srada, yaplan operasyon sonucu gözaltna alnd.

Açklamada, yakalanan zanlnn 2 nitelikli yama ve bir nitelikli yamaya teebbüs suçlarndan sevk edildii adli mercilerce tutukland aktarld.

Valilik açklamasnda, halkn huzur ve güvenliinin salanmas için yürütülen çalmalarn aralksz ve kararl ekilde devam edecei vurguland.

Ana Sayfaya Git