Diyarbakır'da Polis'ten kış lastiği denetimi

Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kış lastiği uygulaması kapsamında denetim yapıldı.

Haberler 17.12.2021 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - ehirleraras yük ve yolcu tayan ticari araçlar için 1 Aralkta getirilen k lastii uygulamas kapsamnda, Diyarbakr ehirleraras Otobüs Terminalinde l Emniyet Müdürlüü Trafik Denetleme ubesi ekipleri tarafndan denetim yapld. Ekipler, sabah erken saatlerden itibaren yolcu otobüsleri, servis araçlar ve taksilerin lastiklerini kontrol edip, ölçüm yapt. K lastii takmayan araçlarn sürücülerine cezai ilem uyguland. Ekipler, ayrca sürücülere emniyet kemeri takmalar ve hz konusunda da uyarlarda bulundu.

KI LAST YOKSA ARAçLARIN çIKIINA ZN VERLMYOR

ehirleraras Seyahat Firmas sorumlusu Bilal Karayel, 1 Aralkta balayan uygulama için 15 Kasmdan itibaren tedbirlerini aldklarn belirterek, Yolcularmz ve araçlarmzn salkl bir ekilde gidip gelmesi için bunu yaptk. K lastiklerimizi, çekme halat ve takozlar tamamladk. Denetimler de yaplyor. Ay bandan itibaren özellikle stanbul, Ankara, Adana ve Mersin gibi büyükehirlerin çklarnda trafik polisleri gelip denetimlerini yapyor. K lastii yoksa araçlarn çkna izin verilmiyor dedi.

38 yldr otobüs oförlüü yaptn belirten Remzi Alta, denetimlerin hem kendileri hem de yolcular açsndan iyi olduunu belirterek, Lastikleri de deitirdik. Tüm uygulamalardan da memnunuz. Elimizden geldiince de kurallara riayet ediyoruz diye konutu.

Denetimlerin kent genelinde düzenli olarak sürecei örenildi.

Ana Sayfaya Git