Diyarbakır'da sağlık çalışanları ve korona virüs tedavisi gören hastalar için "Ramazan Şenliği"

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde korona virüs tedavisinde görev alan sağlık çalışanları ve tedavi gören vatandaşlara moral için “Ramazan Şenliği” düzenlendi.

Haberler 13.05.2020 - 22:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Kayapnar Belediyesince, salk personeli ve korona virüs (Kovid-19) tedavisi gören hastalara moral vermek amacyla Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi bahçesindeki enlikte Kayapnar Korosu tarafndan konser verildi.

Bahekim Yardmcs Dr. Yenal Karakoç, yapt açklamada, ramazan dolaysyla salk çalanlar, hasta ve yaknlarna moral amacyla Kayapnar Belediyesince etkinlik düzenlendiini söyledi.

Pandemi hastanesi olarak görev yaptklarn belirten Karakoç, u an 77 hastann tedavisi sürüyor. Hasta saylar dümeye balad. Hastalarmz ifayla evlerine gönderiyoruz. nallah hasta saylarmz artmadan hastalarmz taburcu edeceiz. diye konutu.

Vatandalardan kurallara ve sosyal mesafeye uymalarn isteyen Karakoç, salk çalanlarnn hastalar için mücadele ettiini dile getirdi.

Karakoç, Bu mücadele hepimizin. Hep birlikte baaracaz. Hastanemizden bugüne kadar 450 hastay ifayla taburcu ettik. Yatan hastalarmz da ifayla taburcu etmeyi planlyoruz. Kurallara uyalm. Biz salk çalanlar olarak elimizden geleni yapyoruz. Herkesin de bu süreçte bizi desteklemesini istiyoruz. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git