Diyarbakır’da trafik kazaları MOBESE’ye yansıdı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde MOBESE'lerin kaydettiği trafik kazalarının görüntülerini paylaşmaya devam ediyor. Diyarbakır'da dikkatsiz sürücülerin trafik kazaları MOBESE'lere yansıdı.

Haberler 13.09.2018 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyet Genel Müdürlünce paylalan görüntülerde, Diyarbakrn Yeniehir ilçesi Ofis semtinde bulunan köprülü kavakta hzla çkan iki motosikletten biri kardan karya geçen vatandalara çarpmamak için direksiyonu krd, kaldrma çarparak metrelerce sürüklendi. Bir dier görüntüde ise Diyarbakr-anlurfa yolu üzeri otobüs terminali önünde meydana geldi. U dönüü yasak tabelasna ramen dönü yapan ticari taksi sadan gelen minibüsü fark etmedi. Hatal dönü yapan taksiye çarpmamak için direksiyonu kran minibüs ticari taksiyle çarpt. Baka bir kaza ise l müftülüü önünde meydana geldi, direksiyon hakimini kaybeden v içinde çocuklarnda bulunduu sepetli motosiklet takla att. Motosiklette çok sayda çocuk takla atan motosikletin altnda kald. Bir dier kaza ise Diyarbakr-Silvan yolu üzerinde krmz kta geçen beyaz renkli ticari araç, sadan gelen siyah otomobille çarpt. çarpma sonucu otomobil refüje çarparak durabildi.

Öte yandan, Batmanda krmz kta geçen tr soldaki otomobili biçmekten kl pay döndü. Otomobil sürücüsünün son anda frene basmas büyük bir faciay önledi. Kazalar sonucunda araçlarn tamamnda maddi hasarlarn meydana geldii görüldü.

Ana Sayfaya Git