Diyarbakır’da trafik kazası: 2’si ağır 10 yaralı

Diyarbakır’da meydana gelen trafik kazasında, aralarında kadın ve çocukların olduğu 2’si ağır 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırılırken, kazaya sebebiyet veren otomobil ise olay yerinden kaçtı.

Haberler 15.08.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, Diyarbakr Elaz karayolu 15 kilometresinde bulunan Altnda Dinlenme Tesisleri civarnda meydana geldi. Edinilen bilgilere, sürücüsü ve plakas belli olmayan bir otomobil hatal sollama yapnca 21 AAH 876 plakal otomobil ona çarpmamak fren yapt. Fren sonras arkadan gelen 21 HC 691 plakal otomobil arkadan çarpt. çarpmann etkisiyle iki otomobil de yaklak 200 metre sürüklendi. Kazaya sebebiyet veren ve hatal sollama yapan araç ise kaçarak izini kaybettirdi. Kazada iki otomobilde aralarnda kadn ve çocuklarn bulunduu 2si ar 10 kii yaraland.

Kazaya gören çevredeki vatandalarn haber vermesi üzerine olay yerine çok sayda ambulans sevk edilirken, yarallar olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd. Kaza sonras bölgeye gelen polis ve jandarma ekipleri yaptklar çalmann ardndan kazaya sebebiyet veren otomobilin bulunmas için inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git