Diyarbakır'da üstyapı çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Dicle Caddesinde yapılan kavşak düzenleme, refüj daraltma ve asfalt çalışmalarında sona gelindi. Birçok trafik kazasının yaşandığı kavşakta çalışma yapan Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı görevliler, kavşağı yeniden düzenledi.

Haberler 06.06.2020 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi tarafndan Dicle Caddesinde yaplan kavak düzenleme, refüj daraltma ve asfalt çalmalarnda sona gelindi. Birçok trafik kazasnn yaand kavakta çalma yapan Yap Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanlna bal görevliler, kava yeniden düzenledi.

ÜSTYAPI çALIMALARI

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Yap Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl tarafndan Elaz Caddesi ile Turgut Özal Bulvarn birbirine balayan Dicle Caddesinde önceki hafta balatlan kavak düzenleme, refüj daraltma ve asfalt çalmalarnda sona gelindi. Elaz caddesinden ehit Polis Mücahit Erba üst geçidine dönüte keskin bir viraj olmas nedeniyle birçok trafik kazasnn yaand kavakta çalma yapan Yap Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanlna bal görevliler, kava yeniden düzenledi. çalma kapsamnda kava kaldrp refüjü daraltan görevliler, standartlara uygun ekilden yeniden kavak düzenlemesi ve scak asfalt çalmas yapt.

Asfalt çalmasnn ardndan Park Bahçe ve Yeil Alanlar Daire Bakanlna bal görevliler ise kavak ve daraltlan refüjde yeillendirme çalmas yapp sulama için fskiye sistemi kurdu.

Ana Sayfaya Git