Diyarbakır’da Vergi Haftası etkinlikleri

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar, 32. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Haberler 26.02.2021 - 01:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplumda vergi bilincinin artrlmas amacyla Diyarbakr Vergi Dairesi Bakan Ramazan Yaar ve grup müdürleri 32. Vergi Haftas etkinlikleri kapsamnda Vali Münir Karalolunu makamnda ziyaret etti. Ziyarette Bakan Yaar tarafndan Vergi Haftas kapsamndaki etkinliklere dair Vali Karaloluna bilgilendirmeler yapld.

VERG HAFTASI BALADI

Diyarbakr Vergi Dairesi Bakan Ramazan Yaar Vergi Haftas kutlamalarnn pandemi kurallar çerçevesinde yaplacan belirterek, Korona virüs pandemisinin toplum sal ve kamu düzeni açsndan oluturduu risk nedeniyle daha dar çerçevede ancak geni kitlelerin bilgilendirilmesiyle kutlanacak. Vergi Haftasnda, çocuklarda ve genç nesillerde vergi bilincinin oluturulmas, toplumun tüm kesimlerine vergi bilincinin benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun salanmas ve kayt d ekonomi ile mücadele bilincinin oluturulmas amacyla yürütülen çeitli tantm ve bilgilendirme faaliyetlerimiz bu dönemde kamuoyunun dikkatine sunulacak dedi.

Diyarbakr Valisi Münir Karalolu da vergi vermenin önemine deinerek, verginin bir vatandalk görevi olduunun altn çizdi. Vali Karalolu, hafta nedeniyle vergi dairesi çalanlarnn, maliye tekilatnn, meslek mensuplarnn ve vergileriyle ülkenin kalknmasna vesile olan tüm vergi mükelleflerinin Vergi Haftasn kutlad.

Ana Sayfaya Git