Diyarbakır'da yarım saatlik yağış yaşamı olumsuz etkiledi

DİYARBAKIR merkezde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, başta Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu olmak üzere yaşamı olumsuz etkiledi. Yağmur suları karayolunu ve caddeleri kaplarken, trafik akışında sıkıntılar yaşandı. Yağış nedeniyle köprülü kavşağın altı su dolunca, polis trafik akışını köprünün üzerinden vermek zorunda kaldı.

Haberler 23.05.2018 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ile Balar ilçelerinin baz bölgelerinde saat 18.30 sralarnda etkili olan ve yaklak yarm saat süren saanak ya, yaam olumsuz etkiledi.

YAI FELç ETT

Saanak ve dolu ya nedeniyle özellikle Diyarbakr-anlurfa karayolunun kent giriinde trafik aknda ciddi skntlar yaanrken, yamur sular karayolunu basarak trafik akn engelledi.

ALTYAPI çÖKTÜ

Diyarbakr-anlurfa karayolu üzerinde bulunan Doum Hastanesi kavann alt geçidinin yamur sular ile dolmas üzerine polisler, alt geçide giren yollar trafie kapatt. Trafik ak kavan üzerindeki yollardan verilirken, alt geçide dolan suyun tahliye çalmas sürüyor.

Ayrca Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüü, vatandalar meydana gelebilecek ani sel, su baskn, dolu ya riski, yldrm ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara kar dikkatli olmalar konusunda uyard.

Ana Sayfaya Git