Diyarbakır’da yılbaşı öncesi asayiş uygulaması

Diyarbakır’da yaklaşan yılbaşı öncesi asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada bir şahsın üzerinde ele geçirilen silaha el konuldu.

Haberler 30.12.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü, Terör, Kaçakçlk ve Organize Suçlar, Asayi, Narkotik ubesi ekiplerinden oluan polisler yaklaan ylba öncesi asayi uygulamas yapt. Uygulamaya Özel Harekat timleri de destek verdi. Aralarnda zrhl araçlarn da bulunduu polis ekipleri, bata Kayapnar olmak üzere Balar, Yeniehir ve Sur ilçelerinde çeitli güvenlik noktalar oluturarak, durdurulan araçlar didik didik arad. Araçlarda bulunan vatandalarn üst aramasnn ardndan GBT sorgusu yapld. Bir araçta yaplan aramada ahsn üzerinde 7,65 milimetre tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen tabancaya el konulurken, ahs hakknda is ilem balatld belirtildi.

Ylba tedbirleri kapsamnda huzur ve güveni salamak amacyla yaplan uygulamada, kraathane, internet kafeleri ve elence merkezleri denetlendi, üpheli kiilerin kimlik kontrolü ve üst aramas yapld. Uygulamalarn gecenin geç saatlerine kadar devam edecei belirtilirken, detaylarnn daha sonra açklanaca kaydedildi.

Ana Sayfaya Git