Diyarbakır'da yunus ekiplerinin kazası 2 yaralı

Diyarbakır'da yunus ekiplerinin son dakika kazasında 2 yaralı kayıtlara geçti. Diyarbakır'da Yunus ekiplerinin bulunduğu motosiklet, karşı şeritten gelen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kazada motosikletteki 2 polis memuru yaralandı.

Haberler 22.06.2020 - 23:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yunus ekiplerinin son dakika kazasnda 2 yaral kaytlara geçti. Diyarbakrda Yunus ekiplerinin bulunduu motosiklet, kar eritten gelen otomobilin altnda kalmaktan son anda kurtuldu. Kazada motosikletteki 2 polis memuru yaraland.

Kaza, Diyarbakr merkez Yeniehir ilçesi Aliemri Caddesi üzerinde meydana geldi. Aliemri Caddesi üzerinde seyreden Yunus polislerinin kulland motosiklet, bir anda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile saa yatarak sürüklendikten sonra kardan gelen bir otomobilin önünde durdu. Kazann ardndan çok sayda polis ve 112 Acil servis ekibi olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan 2 polis, ambulansla özel bir hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd. Polislerin kol ve bacanda ciddi olmayan yaralanma olduu ve salk durumlarnn iyi olduu örenildi.

Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, motosikletin yoldan kaldrlmas ile yeniden normale döndü.

Ana Sayfaya Git