Diyarbakır’da zabıta ekipleri otogar esnafına bilgilendirdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmelerindeki acente ve esnafa, uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

Haberler 26.03.2021 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl ekipleri, seyahat acentelerinde çalanlarn maske, sosyal mesafe ile dezenfektan ve korona virüs ile ilgili uyar levhalarnn bulundurulmasn kontrol etti. Otogar içindeki iletmeleri denetleyen ekipler, korona virüs tedbirleri bata olmak üzere esnafn almas ve uymas gereken tedbir ve kurallar hatrlatt.

OTOGAR ESNAFI BLGLENDRLD

Ekipler firma sahibi ve iletmecilere, peron alanlarnda bagaj etiketlerini ve çöpleri yere atmamalar, sigara yasa, alan içerisinde ve kap önlerinde çrtkanlk yaplmamas, firmalarn kendilerine ait olmayan peronlara ve Diyarbakr ehirleraras Terminal letmeleri alanna otobüs park etmemeleri, yazhane ve ikram depolarna yolcu ve yolcuya ait emanet eya bulundurulmamas, peron indirme ve bindirme alanlarnda araç temizlii yaplmamas, otobüs giesinde firma çalan, firma sahibi ve görevlilerin araçlarn terminal içerisine brakmamalar, izin verilen alanlar dnda eya brakarak igalde bulunmamalar konularnda hazrladklar durum tespit tutanaklarn teslim etti. Ekipler, kurallara uyulmamas durumda cezai ilem uygulanacan bildirdi.

Ana Sayfaya Git