Nükleer madde tutuklama!

Diyarbakır’da tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyonda kaliforniyum olduğu değerlendirilen 7 gram kimyasal madde ile bin 195 tarihi sikkeyi satmaya çalışırken suçüstü yakalanan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Haberler 15.03.2019 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda tarihi eser kaçakçlarna yönelik operasyonda kaliforniyum olduu deerlendirilen 7 gram kimyasal madde ile bin 195 tarihi sikkeyi satmaya çalrken suçüstü yakalanan 3 kiiden 1i tutukland.

l Jandarma Komutanl Kaçakçlk ve Organize Suçlar ube Müdürlüü ile Kayapnar lçe Jandarma Komutanl ekiplerince Sal günü düzenlenen operasyonda bin 195 parça tarihi sikke ile kaliforniyum olduu deerlendirilen 7 gram kimyasal madde ele geçirildi. Ele geçirilen kimyasal madde ile tarihi eserleri satmaya çalan .B. ile alc olduklar belirtilen 2 kii gözaltna alnd.

BR K TUTUKLANDI

Jandarma Komutanlndaki ifadelerinin ardndan adliyeye gönderilen üphelilerden .B. tutuklanrken, isimleri açklanmayan dier 2 üpheli ise serbest brakld. Türkiye Atom Enerjisi Kurumuna (TAEK) gönderilen kimyasal maddenin incelemesinin ise sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git