Diyarbakır'daki silahlı kavganın görüntüleri MOBESE'de

Kayapınar ilçesinde önceki gün 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kavga MOBESE kameralarına yansıdı.

Haberler 17.01.2018 - 09:08 Son Güncelleme : 17.01.2018 - 09:10

Merkez Kayapnar lçesi Peyas Mahallesi 473. Sokakta akraba olduklar örenilen Ylmaz ve Öz aileleri arasnda tarm arazi kiralama meselesi yüzünden çkan silahl kavgann görüntülerinde, sopalarla kavga eden gruba 3 kiinin silahla ate açt görülüyor. Kaytlara 112 Acil Servis ekibinin ambulansla olay yerine gelii, kavga edenlerden araçla kaçmaya çalanlardan bazlarnn bindii bir otomobilin kavakta kz çocuuna çarpmas ve ardndan yola savurmas yansyor. Bu arada otomobilin çarpt kzn bacann krld örenildi.

Diyarbakrda sokak ortasndaki silahl çatmann görüntüleri ortaya çkt

DYARBAKIRn merkez Kayapnar ilçesinde, iki aile arasnda arazi anlamazl nedeniyle çkan, 2 kiinin yaamn yitirdii, 3 kiinin de yaraland silahl çatma, MOBESE kamerasna yansd. Görüntülerde, otomobille olay yerinden kaçan bir kiinin, o srada yolun karsna geçmeye çalan küçük kza çarpp, metrelerce savurduu görülüyor.

Merkez Kayapnar ilçesi Frat Bulvar 473üncü Sokakta, arazi anlamazl nedeniyle iki aile arasnda dün çkan, 2 kiinin öldüü, 3 kiinin de yaraland silahl kavgann görüntüleri ortaya çkt. MOBESE kamerasna yansyan görüntülerde, taraflarn birbirine önce sopalarla saldrd ardndan silahlarla ate ettii anlar yer alyor. Görüntülerde, kalabalk caddede, ellerinde tabanca olan taraflarn birbirine ate ettii srada, araçtan inen bir kiinin daha elindeki tabancayla rastgele ate ettii görüldü.

ARAçLA KAçARKEN KÜçÜK KIZA çARPMI

Görüntülere göre, silahl çatmann ardndan otomobille olay yerinden kaçmak isteyen bir saldrgann önü, baka bir araçla kesildi. Saldrgan, önündeki araçtan kurtulup, bölgeden kaçmaya devam ederken, yolun karsna geçmeye çalan Esra K.ye (11) çarpt. Küçük kz, çarpmann etkisiyle metrelerce savrulurken, saldrgan da otomobille olay yerinden uzaklat. Yaralanan Esra K., hastaneye kaldrlarak, tedaviye alnd.

Polis, silahl çatmaya katlan ve kimlii tespit edilen 4 kiiyi gözaltna ald. çatmada yer alan dier saldrganlarn yakalanmas için balatlan çalmann sürdürüldüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git