Diyarbakır'dan 4 tır yardım!

Diyarbakır'dan sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya 4 tır yardım gönderildi

Haberler 28.08.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda toplanan 4 tr yardm malzemesi, selden etkilenen Kastamonuya gönderildi.

Valilik öncülüünde AFAD l Müdürlüü koordinasyonunda gerçekletirilen kampanyada toplanan yardmlarn Kastamonuya ulatrlmas için Diyarbakr-Elaz kara yolu üzerindeki Fuar ve Kongre Merkezi önünde tören düzenlendi.

Vali Yardmcs Ömer Cokun, törende yapt konumada, AFADn gönderdii ihtiyaç listesi dorultusunda, kentteki sivil toplum kurulularyla hazrladklar yardmlar gönderdiklerini söyledi.

Türkiyenin her tarafndan Kastamonudaki vatandalarn ihtiyaçlarna yönelik büyük bir seferberlik balatldn belirten Cokun, çileri Bakanl ve AFAD öncülüünde balatlan seferberlie Diyarbakr olarak katk sunmak istediklerini bildirdi.

Kastamonuya 4 tr yardm gönderildi

Yardmlarn Valilik, Büyükehir Belediyesi, merkez ilçe belediyeleri, Kzlay, çeitli sivil toplum kurulular, odalar, borsalar ve i adamlar derneklerinin destekleriyle hazrlandn kaydeden Cokun, öyle konutu:

Yaklak 600 bin lira deerindeki ayni yardm hazrlanm bulunmakta. nallah trlarmz yolcu edeceiz. Allah bir daha bu tip afetleri yaatmasn. Diyarbakr olarak Kastamonulu kardelerimizin yanndayz. Tüm Diyarbakr halk adna yaanan felaket nedeniyle üzüntülerimizi paylamak istiyorum.

Ana Sayfaya Git