Diyarbakır'ı halk ile güzelleştireceğiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir'de vatandaş ve esnafla kucaklaştı.

Haberler 10.07.2017 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Yeniehirde vatanda ve esnafla kucaklat. Büyükehir Belediyesinin çalmalarn ve projelerini anlatan Bakan Atilla, vatandalarn talep ve önerilerini dinledi. Bakan Atilla, Diyarbakr halkla el ele vererek birlikte güzelletireceklerini söyledi.

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, vatanda ve esnaflarla bulumaya devam ediyor. Yeniehir ilçesi Kooperatifler Mahallesinin Ekinciler Caddesi, Sanat Soka ve ara sokaklardaki esnaflar ziyaret eden Bakan Atilla, esnaflarla bire bir görütü, sorun ve taleplerini dinledi. Bakan Atilla, Büyükehir Belediyesinin yürüttüü çalmalar ve projeleri anlatt. Mahalledeki çay ocaklarnda vatandalarla buluarak çay içen Bakan Atilla, vatandalarla uzun uzun sohbet etti. Bakan Atilla, Ofis Semtinde yaayan vatanda ve esnaflarn mahallede yaad sorunlarn çözümü için talep ve önerilerini dinledi.

Diyarbakr güzelletireceiz

Diyarbakrllarn her eyin en iyisini hakkettiini belirten Bakan Atilla, vatanda veya esnaflardan gelen talep ve fikirler çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi. Bakan Atilla, Diyarbakr vatandalarmz ve esnaflarmzla el ele vererek birlikte güzelletireceiz dedi.

Gece yarsna kadar vatandalar dinledi

Akamüstü balad ziyaretini gece yarsna kadar sürdüren Bakan Atilla, vatandalar ilgiyle dinledi, vatandalarn taleplerinin çözümü için annda ilgili birimleri arayarak talimat verdi. çocuklarla da yakndan ilgilenen Bakan Atilla, ziyaret srasnda çocuklara oyuncak datt. Bakan Atilla, daha sonra Ofis Altgeçidinde balatlan yenileme çalmalarn yerinde inceledi, ilgili birim amirlerinden bilgi ald

Ana Sayfaya Git