Diyarbakırlılar kokoreçi çok sevdi

Diyarbakır mutfağındaki yerini alan lezzetlerden kokoreç, geceye hitap eden özelliği nedeniyle gün geçtikçe daha büyük rağbet görüyor.

Haberler 19.03.2022 - 02:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr mutfandaki yerini alan lezzetlerden kokoreç, geceye hitap eden özellii nedeniyle gün geçtikçe daha büyük rabet görüyor.
Kendi markasn oluturan Ercan AykutBu ii yapmaya baladmzda insanlar tereddüt ile yaklayordu. Ancak zamanla bu bak açs tersine döndü. Lezzeti tadan bir daha vazgeçmiyor diyor.

Son yllarda yaplan atlmlarla Diyarbakr mutfanda yer almaya balayan ve en cok tercih edilen lezzetler arasna giren kokoreç, zamanla Diyarbakrllarn vazgeçilmezi haline geldi.
2019 ylnda kendi markasn oluturan Ercan Aykut, kokoreçin gitgide ehirde büyük rabet gören bir lezzet haline geldiini söyledi.

KOKOREç SAKADATIN PRDR

Aykut, Kokoreç ile Diyarbakrn yllar önce biz tantrdk. Daha sonra Uzay Kokoreç adnda kendi markamz oluturduk. Merak edip tadan bir daha vazgeçmiyor. Kokoreç özen isteyen bir üründür. Temizlik, hijyen ve titizlik gerektiriyor. in uzman olmayan yapamaz. Nasl ki annelerimiz eti ince ince eleyip özenle muhafaza ederdi biz de öyle yapyoruz. Geceye hitap eden bir ve sadakatn piri olan bir üründür. Gece geç saatlere insanlar geliyor. Paket servisimiz de var. Büyük ilgi görüyor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git