Diyarbekir'e Teşekkür!

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü yayımladığı teşekkür mesajı ile Diyarbakır'da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Haberler 19.04.2016 - 09:27 Son Güncelleme : 19.04.2016 - 09:27

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, yüzbinlerin katılımıyla Newroz Parkı Miting Alanında gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlanmasında büyük fedakrlıkla emeği geçen herkese teşekkür etti.

Diyarbakırda düzenlenen ve Türkiyenin farklı şehirlerinden yüzbinlerce insanın iştirak ettiği, yerli-yabancı farklı basın kuruluşlarının yayınlarıyla kamuoyuna duyurduğu görkemli Kutlu Doğum etkinliği sonrası Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal tarafından yayımlanan teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi:

İslam ümmetine anlamlı bir mesaj verildi

Hamd; gökleri ve yeri yaratan, aydınlığı karanlığa galebe çalan, yaşamın ve ölümün sahibi, lemlerin yaratıcısı Allahadır. Sahabeler şehri Diyarbakır, dün yine tarihi bir güne şahitlik etti. Vahdet ve Kardeşlik Peygamberi Hz. Muhammed temasıyla düzenlediğimiz etkinliğe halkımız büyük teveccüh göstererek, Hz. Muhammed aleyhi selatu vesselama olan bağlılık ve sadakatini bir kez daha en gür sedayla ortaya koydu. İnsanlara kardeş olduklarını hatırlatan O eşişiz önderin şemsiyesi altında etkinlik alanını dolduran 7den 70e yüzbinlerce Müslüman, başta Türkiye kamuoyu olmak üzere İslam ümmetine anlamlı bir mesaj verdi.

Emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz

Yayımlanan mesajda, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Peygamber Sevdalıları Platformu tüm üye ve gönüllülerine yönelik şu ifadeler kullanıldı:

İslam ümmetinin büyük acılar yaşadığı son süreçten çıkmasının tek yolunun ittihattan geçtiğini yeniden vurgulamak için Türkiyenin farklı noktalarında olduğu gibi Diyarbakırda da Hz Muhammedin kutlu veladetinde, vahdete ve kardeşliğin ehemmiyetine dikkat çektik. Bu büyük gaye için haftalardır çalışıp çaba gösteren yaşlı-genç, kadın-erkek tüm kardeşlerimize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah Azze ve Celle, tüm kardeşlerimizin ecrini kat be kat artırsın. Hayırlı işlerimizi bereketlendirsin.

Yerli-yabancı katılımcılara ve gönüllü tüm görevlilere teşekkür edilen mesajda, Etkinliğimize, gerek Türkiyenin gerekse de İslam coğrafyasının farklı bölgelerinden gelen lim, yazar, siyasi parti yetkilileri ve üyeleri, İslami Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve gazetecilere iştiraklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hakeza, etkinlikte gönüllü olarak görev alan sağlık çalışanlarına, halkı alana taşıyan araç sahiplerine, etkinliği dünya kamuoyuna duyuran basın mensuplarına, isimlerini sayamadığımız tüm emeği geçenlere teşekkürü bir borç biliyoruz. denildi.

Ana Sayfaya Git