Diyarbekirspor Token, kripto para borsası için Bitexen´le anlaştı

Kripto para borsasında faaliyet gösteren spor kulüpleri arasında yer alan Diyarbekirspor, yeni bir hamle gerçekleştirdi. Kulübün kripto para işlemleri bundan sonra kripto para piyasasının öncü isimlerinden Bitexen üzerinden gerçekleşecek. Yeşil-Kırmızılı takım, 3-0 kazandığı Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşılaşmasına "Bitexen" yazılı forma sponsorluğuyla çıktı. Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Turan İlgin, "Kısa zamanda tanınan ve bilinen bir marka haline geldi. Yoğun bir talep var. Önümüzdeki günlerde çok daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Haberler 19.10.2021 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kripto para borsasnda faaliyet gösteren spor kulüpleri arasnda yer alan Diyarbekirspor, yeni bir hamle gerçekletirdi. Kulübün kripto para ilemleri bundan sonra kripto para piyasasnn öncü isimlerinden Bitexen üzerinden gerçekleecek. Yeil-Krmzl takm, 3-0 kazand Nide Anadolu Futbol Kulübü karlamasna Bitexen yazl forma sponsorluuyla çkt. Diyarbekirspor Kulübü Bakan Turan lgin, Ksa zamanda tannan ve bilinen bir marka haline geldi. Youn bir talep var. Önümüzdeki günlerde çok daha iyi noktalara geleceimizi düünüyoruz dedi.

BTEXENLE ANLATI

Bakan lgin, Diyarbekirspor Token için Bitexen ile anlamaya varldn ifade ederek, bu ii kurumsal hale getirmek için böyle bir karar verildiini kaydetti.

Diyarbekirspor Tokenin kripto para piyasasnda ksa zamanda rabet görerek iyi bir noktaya geldiini anlatan lgin, Youn bir talep var. Önümüzdeki günlerde çok daha iyi noktalara geleceimizi düünüyoruz. Profesyonel ve kurumsal bir manta oturtmak adna bu piyasann öncü ismi ve markas Bitexen ile gücümüzü birletirdik.

Ana Sayfaya Git