Doğrusu korur!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu tarafından korona virüse karşı ‘Doğrusu Korur’ kampanyası başlatıldı. Kampanya ile vatandaşların bilinçlenmesi amaçlanıyor.

Haberler 11.07.2020 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korona virüs vaka saysnn her geçen gün artt Diyarbakrda Vali Münir Karalolu tarafndan vatandalarn bilinçlenmesi için Dorusu Korur kampanyas hayata geçirildi.

DORUSU KORUR

Valilik, Büyükehir Belediyesi ile kamu kurum ve kurulularca ortaklaa yürütülecek kampanyada vatandalarn tedbir alp korona virüse kar bilinçlenmesi salanacak. imdilik 150 billboard ve 50 açk hava reklam ile duyurusuna balanan kampanyayla kentteki tüm vatandalara ulalarak korona virüsten korunma yöntemleri anlatlacak.

KAMPANYALAR

Diyarbakr Valisi Münir Karalolu da resmi twitter hesabndan Dorusu Korur kampanyas ile ilgili paylamda bulundu. Vali Karalolu, yapt paylamla doru maske kullanm, sosyal mesafe ve temizlie dikkat edilmesi çarsnda bulundu.

Öte yandan Diyarbakr Valilii, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ile kamu kurum ve kurulular da sosyal medya hesaplarndan Dorusu Korur kampanyasn paylaarak vatandalara ulaacak.

Ana Sayfaya Git