Doktora meydan dayağı

Siverek İlçesi'nde, kan tahlilini internet kesintisinden dolayı alamadıkları için tartıştıkları doktor Süleyman Tekeş'i döven ve daha sonra bıçakla saldırmaya kalkan baba ve oğlu gözaltına alındı.

Haberler 26.01.2017 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesindeki 5 Nolu Aile Hekimliinde meydana geldi. Nikah kyacak olan Yakup E. beraberinde babas Osman E. ile birlikte kan tahlili için Aile Hekimliine gitti. Burada kan tahlilini veren Yakup E., sonuçlar ise internet kesintisinden dolay alamad.

DOKTOR DÖVÜLDÜ

Bu duruma sinirlenen Yakup E. ile babas Osman E., sonuçlar alamadklar için odasna gittikleri doktor Süleyman Teke ile tartmaya balad. Bir süre sonra büyüyen tartma srasnda iddiaya göre baba ve olu doktor Tekei dövdü. Gözü moraran doktor Tekee yönelik saldr, odasna giren dier doktorlar ve görevliler tarafndan engellendi. Dar çkarlan Yakup E. ile babas Osman E., bir süre sonra bu kez ellerinde bçakla yeniden merkeze geldi ve içeri girmek istedi. Eli bçakl baba ve olunu gören görevliler, kapy kapatarak durumu polise bildirdi. hbar üzerine gelen polisler, baba ve olu gözaltna ald ve doktor Tekein ikayeti üzerine sorgulamaya balad.

Kendisine saldran baba ile olundan ikayetçi ve davac olduunu belirten doktor Süleyman Teke, Aile hekimliimizden kan tahlil sonuçlarn alamad için sinirlenen hasta yaknlarnn fiziki saldrna uradm. Boynumda çizikler, gözümde morluklar olutu. ahslardan davac ve ikayetçiyim dedi.

Ana Sayfaya Git