Doktorun Sır Ölümü

Şemdinli İlçesi Sağlık Ocağı'nda aile hekimi olarak görev yapan ve önceki gün evinde ölü bulunan 25 yaşındaki Dr. Pevrul Tana'nın cenazesi, Şemdinli Devlet Hastanesi'ndeki otopsinin ardından Hakkari Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Polis olayla ilgili Tana'nın çalıştığı sağlık ocağındaki hemşire ve doktorların ifadesine başvurdu.

Haberler 07.06.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

emdinli lçesi Salk Ocanda aile hekimi olarak görev yapan ve önceki gün evinde ölü bulunan 25 yandaki Dr. Pevrul Tanann cenazesi, emdinli Devlet Hastanesindeki otopsinin ardndan Hakkari Devlet Hastanesine gönderildi. Polis olayla ilgili Tanann çalt salk ocandaki hemire ve doktorlarn ifadesine bavurdu.

emdinliye ilk görev yeri olarak atanan aile hekimi Dr. Pevrul Tana bir hafta önce memleketi Konyaya gitmek üzere kurumundan izin ald. Mesai arkadalar onun Konyaya gittiini biliyordu. Ancak Dr. Tanann oturduu Cumhuriyet Caddesi üzerindeki 7 katl apartmann 6nc katndan kötü kokular gelmesi üzerine komular durumu polise bildirdi. Kap krlarak içeri giren polisler Dr. Pevrul Tanann bana poet geçirilmi ve çürümeye yüz tutan cesediyle karlat.

CNAYET M NTHAR MI?

Dr. Tanann ilk otopsisi emdinli Devlet Hastanesinde yapldktan sonra cenaze detayl otopsi için Hakkari Devlet Hastanesine gönderildi.

Aile hekimi Dr. Pevrul Tanann cinayete mi kurban gittii, intihar m ettiinin belirlenmesi için soruturma balatld. fadelerine bavurulan salk ocandaki doktor, hemire ve dier personel, ile yakn arkadalar da Dr. Tanann izin aldn ve memleketine gittiini bildiklerini söyledi.

Bu arada Konyadan gelen Dr. Pevrul Tanann aabeyi savclk ve emniyet yetkilileri ile görütü.

Ana Sayfaya Git