Dokuz çeltik gelişiyor!

Merkez ilçe Yenişehir Belediyesi tarafından Dokuz Çeltik’te 8 bin metrekarelik alanda yapılmakta olan Ebu Ali El Cezeri Parkı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Haberler 30.09.2018 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez ilçe Yeniehir Belediyesi tarafndan Dokuz çeltikte 8 bin metrekarelik alanda yaplmakta olan Ebu Ali El Cezeri Park yapm çalmalar tüm hzyla devam ediyor.

Yeniehir ilçesinde yaplan Ebu Ali El Cezeri Park, bitimi Dokuz çeltikin sosyal yaamna canllk kazandracak ve halkn huzur içerisinde dinlenebilecei bir alan oluyor.

DOKUZ çELTK YENLENYOR

Ebu Ali El Cezeri Parknda, vatandalarn keyifle gezebilecei lavanta bahçesi adas, 15 ya üstü gençler için engelli oyun parkuru, bisiklet ve yürüyü parkurlar ile spor aktivite alanlar, bir adet futbol ve bir adet çok amaçl saha, çocuk oyun park, fitness alan, çocuklarn interaktif oyun becerilerini gelitirebilecekleri oyun alanlar, 4 derslikli kuran ve ana snf yer alaca bildirildi. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartal, Dokuz çeltik Mahallesinde yapm devam eden Ebu Ali El Cezeri Park çalmalarn yerinde inceledi ve yetkililerden devam eden çalmalar hakknda bilgi ald.

Ana Sayfaya Git