Dolandırdıkları oto kiralama şirketi sahibini öldürmüşler

ADANA'da 21 Mart'ta kaybolup, 30 Mart'ta öldürüldükten sonra gömüldüğü ağaçlık alanda cesedi bulunan oto kiralama işi yapan 38 yaşındaki Cem Atalmış'ın katil zanlısı 33 yaşındaki Deniz Tekin, cinayeti amcasının oğlu 30 yaşındaki Mehmet Tekin ile birlikte işlediklerini itiraf etti.

Haberler 04.04.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Seyhan lçesinde oto kiralama ii yapan Cem Atalm, müterisi Deniz Tekin ile inaat halindeki bir apartman dairesini satn almak için anlat. Cem Atalm, Deniz Tekine farkl dönemlerde toplam 120 bin lira verdi. naatn tamamlanmayp, parasn da geri alamayan Cem Atalm, 21 Mart günü ei Esma Atalma Ev iini konumaya gidiyorum diyerek evden çkt. Bir daha da geri dönmedi. Esma Atalm, einin hayatndan endie ederek kayp bavurusunda bulundu. Cem Atalm bulmaya çalan polis, otomobilini Hadrl Mahallesi mezarlnda buldu.

STANBULDA YAKALANAN KATL CESEDN YERN GÖSTERD

Atalmn öldürüldüünü belirleyen polis, katil zanllarndan Mehmet Tekini stanbulun Silivri lçesinde yakalad. Cinayeti amcasnn olu Deniz Atalmn ilediini ileri süren Mehmet Tekin, cesedi gömdükleri yeri gösterdi. Cinayet Bürosu ekipleri tarafndan çkartlan Cem Atalmn cenazesi yaplan otopsinin ardndan ailesine teslim edildi. Mehmet Tekin çkartld mahkemece tutukland.

Deniz Tekinin ise Diyarbakrn Bismil lçesinde sakland tespit edildi. Diyarbakra giden Cinayet Bürosu ekipleri, zanly pazarda al veri yaparken yakalad. Adanaya getirilen Deniz Tekin, cinayeti gasp amaçl ilediklerini itiraf etti. Yaplan sorgusunda, amcasnn olu Mehmet Tekin ile birlikte iledikleri cinayetin ayrntlarn anlatan Deniz Tekin, Yannda para getirmesini salamak için, perde bakacaz diyerek Cem Atalm çardm. Onu beklerken amcamn olu ile AVMde plan yaptk. Cem Atalm geldi, bizim arabamz AVMnin otoparknda brakp, onun aracna bindik. Amacmz, aaçlk alana götürüp dövdükten sonra parasn almakt. Arabada tartma çkt, amcamn olu Mehmet 2 el ate etti. Cem vurulmutu, bunun üzerine ben de 2 el ate ettim. 2 silah kullandk. Cesedini gömdükten sonra, silahlar atp Adanaya döndük dedi.

Deniz Tekin, suç aleti tabancay Seyhan Baraj Gölü kysndan suya attn kaydetti. Ancak akam saatlerine kadar yaplan aramada silah bulunamad. Tekinin sorgusu sürerken kayp silah aranyor.

Ana Sayfaya Git