Dolandırıcının işkence iddiası yalanlandı!

Diyarbakır'da dolandırıcılık sanığının cezaevinde işkence gördüğü iddiaları asılsız çıktı. Sanık hakkında eşi ve kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle dava açıldı

Haberler 18.03.2021 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda dolandrclk suçundan yarglanan tutuklunun, cezaevinde ikence gördüü iddialarnn aslsz olduu ortaya çkt.

Kendisini MT mensubu olarak tantarak belediyeye kadrolu içi almnda kontenjannn bulunduunu, istediini cezaevine attrdn, istediklerini de cezaevinden çkartabileceini söyleyerek yaklak 30 kiiyi dolandrd gerekçesiyle suç arkadalaryla 26 Haziran 2020de tutuklanan, daha sonra tahliyesine karar verilen Mehmet Sddk Mnin ikence gördüü iddialar ve ikayeti üzerine Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnca inceleme balatld.

KENCE DDASI YALAN

Yaplan incelemede, üphelide herhangi bir iddet ve ikence izine rastlanmad doktor raporuyla tespit edildi. Bunun üzerine Basavclkça kovuturmaya yer olmadna dair karar verildi.

Öte yandan, Mehmet Sddk Mnin tahliye edildikten 3 gün sonra kendisini aldatt bahanesiyle ei G.G.M ile kz N.Mye iddet uygulad ortaya çkt.

G.G.Mnin ikayeti üzerine 1 ay evden uzaklatrma cezas verilen zanl hakknda kamu davas açld. Bu kapsamda sann yarglanmasna önümüzdeki günlerde balanaca örenildi.

Ana Sayfaya Git