Dolara İnat Defile!

Diyarbakır’da yöresel kıyafet satılan bir mağaza sokak defilesi düzenledi. 7’den 70’e meraklı gözlerle izlenen defile sonrası mağaza sahibi, dolar ve altındaki yükselmenin vatandaşlara yansımasını önlemek için tüm ürünlerde yüzde 50 indirime gitti.

Haberler 01.09.2018 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde yöresel kyafet satan bir maaza, sokak defilesi düzenledi. kisi yabanc 5 mankenle anlaan maaza sahibi Mehmet Kaymak, defile öncesi i yerinin bulunduu kaldrma erit çekip müzik sistemi kurdurdu. çevreden geçen vatandalarn merakl baklar arasnda yaplan hazrlklarn ardndan defile balad. Mankenler, merakl baklar altnda birbirinden k kyafetleri izleyicilere tantt.

Erkekler telefonlarna sarld

Mankenler defilede üzerilerindeki kyafetleri tantrken, tantma gelen baz erkekler de cep telefonlarna sarlarak bu anlar kameralarna kaydetti. Daha önce çatmalarn yaand bölgede mankenlerin defilesini görmek isteyen baz vatandalar da evlerinin balkonuna çkp tantm izledi. Kaldrmda oturan amcalar da çaylarn yudumlayp defileyi izlemeyi ihmal etmedi. çok sayda kadnn da ilgi gösterdii defile, kyafetlerin tantlmasnn ardndan sona erdi.

Dolara inat yüzde 50 indirim yaptk

Maazann sahibi Mehmet Kaymak, Diyarbakrda uzun yllardr profesyonel anlamda moda üzerine çalmalar yaptklarn söyledi. Kaymak, Burada biz mesaj vermek istedik, gündemde olan ekonomik sorunlardan vatandalarn ve bizlerin bir nebze olsun çkmasn istedik bu defile ile. Etkinliimizde ürünlerimizi de tantma frsat bulduk. Rusyadan ve Ukraynadan gelen mankenlerimizle defilemizi yaptk. Dolar ve altn fiyatlarnda art var biliyorsunuz, bunun vatandaa yansmamas için biz elimizi tan altna koyduk ve ürünlerimizi yüzde 50 indirimle satmaya baladk. Ekonomik sorunlara aldr etmiyoruz. Vatandalarmz için elimizden geleni yapmaya devam edeceiz. Önümüzdeki günlerde de bu tip etkinliklerimize devam edeceiz dedi. Sokak defilesini izleyen vatandalar da etkinlik dolaysyla maaza sahibine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git