Dolmuşçulardan meydan kavgası

Hazro ilçesinde dolmuşçuluk yapan iki ailenin bireyleri arasında çıkan sıra kavgasında 1’i ağır, 8 kişi yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken, kavga, cep telefonuyla görüntülendi.

Haberler 04.12.2021 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hazro ilçesinde kooperatif yönetimi ile dolmuçuluk yapan ailenin bireyleri arasnda çkan sra kavgasnda 1i ar, 8 kii yaraland. 5 kiinin gözaltna alnd kavga, cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, dün öle saatlerinde Hazro ilçesi Cumhuriyet Meydannda bulunan ilçe minibüs otogarnda meydana geldi. lçede önceki gün kooperatif yönetimi tarafndan bir dolmu sürücüne sras geldii için hareket etmesi ve beklememesini belirtmesi üzerine, dolmu sürücüsü ise yolcu olmadn beyan ederek hareket etmeyeceini aktard. Bunun üzerine kooperatif yönetimi ile sürücüsü tartrken, çevredekilerin araya girmesiyle olay büyümeden önlendi.

Yaanan olayla ilgili olarak ilçenin önde gelenlerinin araya girmesiyle her iki taraf bartrlrken, dün ölen saatlerinde kooperatif yönetimi ile yine kar karya gelen bir dolmu sürücüsü bu kez aile bireylerini toplayp ilçede bulunan otogara geldi. Burada tartma bir süre sonra yerini kavgaya brakt.

DURUMU AIR OLAN YARALI DYARBAKIRA GETRLD

Ta, sopa ve bçaklarn kullanld kavgada 1i ar, 8 kii yaralanrken, çevredekilerin ihbar üzerine bölgeye çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Polis, kavgaya müdahale edip taraflar ayrdktan sonra yarallar, ambulanslarla ilçe devlet hastanesine sevk edilerek tedavi altna alnrken, durumu ar bir yaral, buradaki müdahalenin ardndan Dicle Üniversitesi Hastanesi acil servisine sevk edildi.

GÖZALTINA ALINAN 5 K SERBEST BIRAKILDI

Yaanan olay sonras ilçede güvenlik önlemi alan polis, kavgaya kart tespit edilen 5 kiiyi gözaltna alarak emniyette ifade ilemleri sonras serbest brakld. Yaanan olayla ilgili olarak ilçenin ileri gelenleri kavgay bartrmak için caba harcad örenilirken, kavga bölgedeki bir vatanda tarafndan cep telefonuyla kayt altna alnd.

Ana Sayfaya Git