Donan şebeke sorunu çözüldü

DİSKİ, donan şebekelere müdahale ederek sorunu çözdü

Haberler 22.01.2021 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, youn kar ya ve ar souklardan dolay krsal alann içme suyu ihtiyacn karlayan ebekelerde meydana gelen donma ile yaanan arzalara ksa zamanda müdahale etti.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi DSK Genel Müdürlüü, kent genelinde etkili olan kar yann ardndan içme suyu ebekelerinde meydana gelen donma ve arzalar için seferber oldu. Gece geç saatlere kadar süren çalma neticesinde ekipler, donan su gözelerini tekrar kullanma açarken, mevcut içme suyu hatlarnda yaanan arzalar giderdi.

SORUN çÖZÜLDÜ

Terfi istasyonlar ve içme suyu depolarnda bulunan mekanik malzemelerin donmamas için stma sistemleri kuran ekipler olas olumsuzluklara kar da tedbirini ald. DSK, Büyükehir Belediyesinin karla mücadele çalmalarna i makineleri ile destek verdi. Ekipler tarafndan yaplan çalmalarda ilçelerimizde bulunan ana arterler bata olmak üzere birçok sokak ve mahalle ulama açld. Kar yayla birlikte tüm ekiplerin teyakkuz da olduunu ve ihtiyaç duyulan alanlarda çalmalar yürüttüklerini vurgulayan DSK Genel Müdürü Frat Tuti, Gece gündüz demeden, kent merkezi krsal ayrm gözetmeksizin her yere hizmetlerin ulamas için var gücümüzle çalyoruz. Tüm ekiplerimiz, araçlarmzla sahada tam kadro görev yaparak, kar ve souk havayla mücadele ediyoruz. Vatandalarmzn susuz kalmamas için üstün çaba gösteren ekip arkadalarma teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git