Donanımlı sınıf

Kayapınar Belediyesinden tam donanımlı laboratuvar sınıfı desteği

Haberler 16.11.2021 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda eitime olan katklaryla eitime dost belediye olarak anlan Kayapnar Belediyesi tarafndan ilçedeki Adnan Menderes Anadolu Lisesine tam donanml laboratuvar snf oluturuldu.

Okul yönetiminin talebi üzerine Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koçun talimatlar dorultusunda okulda büyük ihtiyaç duyulan laboratuvar snfnn tüm araç ve gereçleri belediye tarafndan karland. Adnan Menderes Anadolu Lisesini ziyaret eden Kaymakam Koç, laboratuvar snfnn açln örenciler ile birlikte gerçekletirdi.

TAM DONANIMLI SINIF

l Milli Eitim Müdürü Aydn Akn da katld açl sonras laboratuvar snfn ve okulu ziyaret eden Kaymakam Koç, öretmenlerle mini bir toplant gerçekletirdi. Kayapnarda eitim kalitesini yükseltmek için Belediye ve Kaymakamlk olarak gereken her türlü destei verdiklerinin altn çizen Kaymakam Koç, çocuklara iyi bir eitim vermek için öretmenlerin de biraz daha özveri beklediklerini söyledi.

Okul yöneticileri de, okullarna laboratuvar snfn araç gereçleriyle kazandran Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koça teekkür etti.

Ana Sayfaya Git