Dondurma hırsızı güvenlik kameralarına yakalandı

Diyarbakır’da geçtiğimiz günlerde maskeli hırsız, telefonla konuşma numarasıyla bir marketin dolabından dondurma çaldı. İş yeri sahibi şahsın geçen yıl da dondurma çaldığını iddia ederken, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberler 18.05.2020 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda geçtiimiz günlerde maskeli hrsz, telefonla konuma numarasyla bir marketin dolabndan dondurma çald. yeri sahibi ahsn geçen yl da dondurma çaldn iddia ederken, olay güvenlik kameralarna yansd.

Olay, Kayapnar ilçesi Huzurevleri semti Diclekent Bulvar yol üzerinde bir markette geçen çaramba günü meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gün ortasnda bir hrsz, telefonla konuma rolüyle gözüne kestirdii dondurmalar çalmak için frsat kollad. Hrsz, market sahibi içeride baka bir ile megul olurken, darda bulunan dolaptan dondurmalar çalp poetine att. Market çalan müteri zannedip ilgilenmeye çalrken, ald dondurmalardan birini yerine brakp marketten ayrld. O anlar güvenlik kamerasna yansrken, market sahibi Mehmet Katranc, görüntüleri izlediinde ayn ahsn geçen yl da yine dondurma çaldn ileri sürdü.

Ana Sayfaya Git