Dört kişi gözaltında

1 kişinin öldüğü, 34 kişinin yaralandığı ailelerin kavgasında 4 kişi gözaltına alındı.

Haberler 11.12.2021 - 01:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrn Bismil ilçesinde örenci servisinde çkan tartmaya ailelerin de karmasyla 1 kiinin hayatn kaybettii, 4ü ar 34 kiinin de yaraland kavgaya ilikin 4 kii gözaltna alnd.

ÖRENCLERN KAVGASI

ddiaya göre, Bismil ilçesine bal Korukçu ve Kayaba köylerinde yaayan ve okul çk servisle eve giden örenciler arasnda servis içerisinde tartma çkt. Korukçu köyünden bir aile ile Kayaba köyünden iki ailenin arasnda daha önceden husumet bulunan örenciler arasndaki tartma, önceki gün büyüyerek kavgaya dönütü. Kavgaya karan örencilerin haber vermeleri üzerine olay yerine gelen ailelerinin de dahil olduu ta, sopa ve silahlarn kulland kavgada Kadri Türk (39) olay yerinde hayatn kaybederken, 4ü ar 34 kii ise yaraland.

SORUTURMA SÜRÜYOR

hbar üzerine olay yerine çok sayda jandarma ve 112 Acil Salk ekibi sevk edildi. Salk ekipleri tarafndan yarallardan durumu ar olan 4 kii ile birlikte 14 kii Diyarbakrdaki çeitli hastanelere sevk edilirken, 20 kii ise hastanede tedavileri yapldktan sonra taburcu edildi. 4 kiinin gözaltna alnd olay sonras aileler, sabah saatlerinde tekrar kavga etti. Her iki köyde de jandarma önlemlerini artrd.

Ana Sayfaya Git