DTSO WhatsApp destek hattı kuruldu

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Genel Sekreteri Ferdani Gökdere, üyelerin ihtiyaçlarına cevap olmak ve yaşadıkları sıkıntıları hızlıca çözmek amacıyla WhatsApp destek hattı uygulamasına geçtiklerini söyledi.

Haberler 30.12.2020 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DTSO WhatsApp destek hatt ile ilgili açklamalarda bulunan Genel Sekreter Gökdere, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas olarak üyelerin ilemlerinin aksamadan ve hzl bir ekilde ilerleyebilmesi amacyla WhatsApp destek hattn hayata geçirdiklerini ifade etti. Gökdere, Üyelerimiz, bu hizmet kapsamnda görü, dilek, öneri ve sorularn odamza iletebilecekler.

WHATSAPP DESTEK HATTI

Destek hatt, WhatsApp uygulamas ile çalacak olup, yaplacak yazmalarla bilgi alverii eklinde ilerleyecektir. Üyelerimiz pandemi sürecinde online hizmetler ile ilgili yaad skntlara buradan çözüm bulabilecekler. Ayrca üyelerimiz pandemiden kaynakl odamzda younluun yaanmamas açsndan online hizmet verdiimiz e-randevu, e-belge, e-aidat ödeme gibi ilemler için WhatsApp destek hattndan teknik destek alabilirler. Uygulama mesai saatleri içinde aktif çalacak olup, mesai saati dnda soru sormanz halinde mümkün olan en ksa sürede sizlere geri dönü salanacaktr. DTSO WhatsApp destek hattnn üyelerimizin odamza hzl ve kolayca ulamalar ve hizmetlerimizden etkin bir ekilde faydalanmasnda ve doru bilgiye hzlca ulamasnda büyük fayda salayacana inanyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git