DTSO'dan Silvan'da 'Mavide kal' kampanyası

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Sağlık Bakanlığının illere göre açıkladığı risk haritasında mavi bölgede yer alan kent için 'Mavide kal' kampanyası başlattı. Bu kapsamda Silvan ilçesinde 3 dilde hazırlanan broşürüler vatandaşlara dağıtılıp duvarlara asıldı.

Haberler 17.03.2021 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO), Salk Bakanlnn illere göre açklad risk haritasnda mavi bölgede yer alan kent için Mavide kal kampanyas balatt. Bu kapsamda Silvan ilçesinde 3 dilde hazrlanan broürüler vatandalara datlp duvarlara asld.

DTSO Silvan temsilcisi brahim Halil Ylmaz, ilçe genelinde Türkçe, Kürtçe ve Zazaca hazrlanan broürler tüm esnafa dattklarn söyledi. Ylmaz, Korona virüs pandemisi nedeniyle bir yl akn bir süredir devam eden tedbirler sonucunda bata ilimiz, ilçemiz ve bölgemizde önemli bir baar salanmtr. Ülke genelinde en az risk tayan mavi bölge içerisinde Diyarbakrn da olmas çok önemli bir baardr. Normalleme ile birlikte yeniden faaliyetlerine balayan esnafmza çarda bulunduk, i yerlerine giri ve çklarda mutlaka tedbirlerimizi almalyz. Maske, fiziki mesafe ve dier hijyen kurallarn ihlal etmeden hem kendimizin hem de müterilerin saln korumalyz dedi.

Ylmaz, DTSO çalanlaryla Karabehlülbey, Atatürk, Azizolu, Diyarbakr ve Gazi caddelerinde vatandalara broür datarak tedbirlere uymalarn istedi.

Ana Sayfaya Git