DÜ Covid-19 ile ilişkili bilimsel yayını 'The Academic Times' dergisinde yer buldu

Uluslararası Radyoloji kliniklerinin Bilgisayarlı Tomografi (CT) veri setleri kullanılarak, local olarak Covid-19 lezyonlarının derin öğren iraç Özerdem ve doktora öğrencisi Hasan Polat Bingöl Üniversitesi tarafından, görüntülerin tıbbi yönden değerlendirilmesi ise Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Veysi Akpolat ve Doç. Dr. Faysal Ekinci tarafından yapıldı.

Haberler 09.03.2021 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uluslararas Radyoloji kliniklerinin Bilgisayarl Tomografi (CT) veri setleri kullanlarak, local olarak Covid-19 lezyonlarnn derin ören iraç Özerdem ve doktora örencisi Hasan Polat Bingöl Üniversitesi tarafndan, görüntülerin tbbi yönden deerlendirilmesi ise Dicle Üniversitesi Tp Fakültesinden Prof. Dr. Veysi Akpolat ve Doç. Dr. Faysal Ekinci tarafndan yapld.

çalmada elde edilen tespit performans, The Academic Times dergisinin ilgisini çekti. The Acdemic Times dergisi, yaplan yayn hakknda bilgi almak üzere Mühendislik Fakültesi Öretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Siraç Özerdem ile iletiime geçip röportaj talep etti ve yazl olarak verilen demeç, The Academic Times dergisinde yaynland.

Ana Sayfaya Git