Dua edip af isteyelim

İslam alemi için manevi değeri büyük olan Regaip Kandili vesilesiyle mesaj yayımlayan Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, insanlığın yaşanan salgından selamete ulaşması için dua çağrısında bulundu.

Haberler 18.02.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar lçe Belediyesi Bakan Hüseyin Beyolu, Regaip Kandilinin dünya genelindeki tüm mazlumlar ve Müslümanlar adna bar, huzur ve esenlik temennisinde bulunduu mesajnda kurtulua ermek için en büyük gücün dua olduunu ifade etti.

REGAP KANDL

Üç Aylar muhabbet, bereket ve sabr vakti olarak deerlendirildiini belirten Beyolu, Regaip Kandili mesajnda u ifadeleri kulland:

Bizi bir kez daha bu ulvi ve kudsi döneme kavuturan Rabbimize sonsuz hamd-u senalar ediyoruz. Regaip demek arzulamak ve istemek demektir. O halde bizler de bu anlaml geceyi dua ederek geçirelim.

Yüce Rabbimizden milletimiz, ülkemiz ve insanln bar, huzuru için dua ederek af dileyelim. Bu duygu ve düüncelerle milletimizin ve tüm slam leminin mübarek Üç Aylarn ve Regaip Gecesini tebrik eder; birlik ve beraberlie, bar ve huzura vesile olmasn dilerim.

Ana Sayfaya Git