D.Ü'de kariyer planlaması paneli

Dicle Üniversitesi'nde Mühendislik Fakültesi ile Kariyer Merkezi tarafından “Mühendislik Fakültesi Kariyer Planlaması ve İş Hayatına Hazırlık Paneli” düzenlendi.

Haberler 15.12.2021 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR- Dicle Üniversitesinde Mühendislik Fakültesi ile Kariyer Merkezi tarafndan Mühendislik Fakültesi Kariyer Planlamas ve Hayatna Hazrlk Paneli düzenlendi.

KARYER PLANLAMASI

Dilce Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleen panele, Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardmcs Prof. Dr. Kadir Turan, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ik Yeim Erdamar, akademisyenler ve örenciler katld. Mühendislik Fakültesi Dekan Prof. Dr. Mehmet Siraç Özerdemin moderatörlüünde gerçekleen panele, Diyarbakr Organize Sanayi Yönetim Kurulu Bakan Mustafa Fidan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali hsan Özdoan konumac olarak katld.

MÜHENDS ADAYLARI

Panelde, mühendis adaylarnn mezun olmadan önce stajlar ile deneyim kazanmas, teknik gezilere örenciler ile birlikte gidilmesi, kariyer haftalarnn periyodik olarak düzenlenerek sanayi ihtiyaçlarnn akademisyenlere, örencilere aktarlmas ile birlikte CV hazrlama ve mülakat konularnda üniversitemizde örenciler için bir programn planlanmas yapld.

Panel sonras örenciler i adamlar ile fuaye alannda bir araya geldi.

Ana Sayfaya Git