Düğüne gider gibi!

Silvan Jandarma Komando Alay Komutanı Jandarma Albay Fatih Yılmaz "Görevinizi layıkıyla yerine getireceğinize inancımız tamdır. Aileleriniz bizlere emanettir. Gözünüz asla arkada kalmasın"

Haberler 07.01.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Silahl Kuvvetlerinin (TSK) snr ötesi operasyonlarna katlmak üzere Diyarbakrdan 258 asker, dualarla Bar Pnar Harekat ile terörden temizlenen Suriyenin Rasulayn ilçesine uurland.

Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlnda düzenlenen uurlama töreninde, sayg duruunda bulunuldu ve stiklal Mar okundu.

Silvan Jandarma Komando Alay Komutan Jandarma Albay Fatih Ylmaz, törende yapt konumada, vatan topranda huzur ve güven ortamnn salanmas için yürüttükleri görevi imdi ülkenin bekasna yönelik terör tehdidini ortadan kaldrmaya yönelik Rasulayn ilçesinde yerine getireceklerini belirterek öyle devam etti:

Yüce Türk milletimizin ve Jandarma Genel Komutanlmzn sonsuz desteklerini her daim yannzda olduunu unutmayn. Aldnz eitim, edindiiniz tecrübe ve silah arkadalarnza olan güveniniz tam olsun. Talimatlarn dna asla çkmayn. Önce emniyet sonra hareket prensibinden asla ödün vermeyin. Görevinizi laykyla yerine getireceinize inancmz tamdr. Aileleriniz bizlere emanettir. Gözünüz asla arkada kalmasn.

258 MEHMETçK SURYEYE UURLANDI

Göreve giden Jandarma Uzman çavu Ömer Faruk Demirci de bu gururu kendilerine yaatt için devlete ve Jandarma Genel Komutanlna teekkür ederek Pencereden baktnzda günei esirgemiyorsa gökyüzü birileri bedelini ödedii içindir. Bizler bedel ödeyenleriz. Bedel ödemeye gidiyoruz. Selam olsun bedel ödeyenlere. diye konutu.

Uurlamaya gelenlerden smail Deniz ise askerlerin yollarnn açk olmas temennisinde bulundu. Deniz, Onlar, Allaha emanet ediyoruz. nallah gittikleri gibi geri dönerler. Bu vatana herkes hizmet etmek zorunda. Allahn izniyle baaryla geri döneceklerdir. ifadelerini kulland.

Kuran- Kerimin okunduu törenin ardndan aileleriyle vedalaan 2. Komando Tabur Komutanlnda görevli 258 personel, Rasulayn ilçesinde görev yapan Silvan 1. Jandarma Komando Taburundan görevi teslimi almak için dualarla uurland.

Törene, Silvan Kaymakam Ömer Faruk çelik de katld.

Ana Sayfaya Git