Dügüne giderken

Diyarbakır'dan Mersin'e "düğün" için giden ailenin içerisinde bulunduğu otomobil, Siverek yakınlarında devrildi. Korkunç kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Haberler 29.01.2017 - 11:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek lçesinde düüne giden ailenin içerisinde bulunduu otomobil, kar ya sonras oluan gizli buzlunma nedeniyle kayarak arampole yuvarland. Korkunç kazada, ayn aileden 4 kii hayatn kaybederken, bir kii de yaraland.

AKTA ALESNDEN

Alnan bilgiye göre kaza, önceki akam saat 21.00 sularnda Siverek- Diyarbakr karayolunun 20nci kilometresinde meydana geldi. Diyarbakrdan Mersindeki yaknlarnn düününe giden Ata ailesinin fertlerinin içerisinde bulunduu Burhan Ata (41) yönetimindeki 33 DNR 25 plakal otomobil, kar ya sonras oluan gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çkt.

DÜÜNE GDERKEN

arampole yuvarlanarak, takla atan araç hurdaya döndü. Korkunç kazada otomobilde bulunan Büra Ata (19) olay yerinde, sürücü Burhan Ata ile Sabiha (43) ve Zeynep (17) Ata ise ambulanslarla kaldrldklar Siverek Devlet Hastanesinde doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Kazada yaralanan, ve henüz ismi örenilemeyen 1 kii ise ayn hastanede tedaviye alnd. Ölen 4 kiinin cesetleri, otopsi ilemleri için morga konuldu.

CENAZELER ALINDI

Olay haber alan Akta ailesinin fertleri, Siverek Devlet Hastanesine adeta akn etti. Hastane morgu önünde atlar yaklrken, otopsi sonrasnda cenazeler, Diyarbakra getirilerek burada topraa verildi.

Ana Sayfaya Git