Düğüne hazırlanıyordu

Düğün hazırlığındaki Ergin, tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu

Haberler 15.06.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ordunun Altnordu ilçesinde bir gündür haber alnamayan Ergin Öztürk (35), terk edilmi bir evin bahçesinde ense ve akandan tabancayla vurulmu halde ölü bulundu. Ergin Öztürkün nisan aynda nikah kyd Ebru Engin ile 24 Hazirandaki düünü için hazrlk yapt örenildi.

DÜÜN HAZIRLIINDAYDI

lçede yaayan Ergin Öztürkten dünden beri haber alamayan yaknlar, polis ve jandarmaya kayp ihbarnda bulundu, bölgede arama çalmas balad. Aile fertlerinin aramalarnda Öztürk, bugün sabah satlerinde, hareketsiz halde, yerde terk edilmi evin bahçesinde hareketsiz halde bulundu. hbar üzerine olay yerine salk ve jandarma ekibi sevk edildi.

TABANCAYLA VURULDU

Salk görevlilerinin kontrollerinde, vücudunda ateli silah yaras olan Ergin Öztürkün öldüü belirlendi. Jandarma ekiplerinin incelemesinde Öztürkün ense ve akanda mermi girii tespit edildi. Öztürkün cansz bedeni, savclk incelemesinin ardndan otopsi için Adli Tp Kurumuna götürüldü. Bölgede geni çapl inceleme balatp, iz takip köpekleri eliinde delil arayan ekipler, Öztürkün ölümüyle ilgili üpheli kii veya kiilerin yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git