Düğünümüz var deyip çaldılar!

'Düğümüz var' diyerek girdiği kuyumcudan el çabukluğuyla 120 bin TL’lik altın çaldı.

Haberler 25.02.2022 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda tannmamak için siyah çaraf giyip düünümüz var diyerek kuyumcuya giren kadn, el çabukluuyla 120 bin TL deerinde 3 parça altn çald. Hrszlk an güvenlik kamerasna yansrken, polis, üphelinin yakalanmas için çalma balatt.

DÜÜNÜMÜZ VAR DEDLER

Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesinde 15 ubat günü öle saatlerinde, tannmamak için siyah çaraf giyen kadn, kuyumcuya girip düünlerinin olduunu ve altn alacan söyledi. yeri sahibi, kadnn bakmas için altn kutusunu tezgahn üzerine brakt. Altnlara tek tek bakp fiyat alan kadn, el çabukluuyla altn zincir kolye baln çald.

120 BN LRALIK ALTIN çALDI

Ardndan bir altn zinciri avucunun içine alan kadn, dükkan içerisindeki aynaya bakma bahanesiyle tezgahtan ayrlp, onu da cebine koydu. Bir müterinin içeriye girmesini frsat bilen kadn, bu kez tezgah üzerinde bulunan ve Trabzon hasr olarak bilinen bilezii alp bileine takt. Bir süre sonra kadn, dükkandan hiçbir ey almadan çkp uzaklat.

POLS SORUTURMASI SÜRÜYOR

üphelinin, 30 dakika içerisinde el çabukluuyla toplam 120 bin TL deerinde altn çald anlar, güvenlik kamerasna yansd. Durumu fark eden i yeri sahibi, Kayapnar lçe Emniyet Müdürlüüne giderek ikayette bulundu. Harekete geçen Suç Önleme ve Soruturma Büro Amirlii, i yeri ve çevredeki güvenlik kameralarndan üphelinin bir otomobille i yerine geldiini belirledi.

Plaka Tanma Sisteminden (PTS) baka bir ilden kente geldii tespit edilen otomobilin sahibine ulaan ekipler, aracn devir yaplmadan 4 ayr kiiye satldn saptad. Ekipler, ekallerini belirledii üpheli ile otomobili kullanan kiinin yakalanmas için çalmalarn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git