Dünya pizza şampiyonu, Diyarbakır'da gözaltına alındı

Amerika'da yaşayan dünya pizza şampiyonu Hakkı Akdeniz, tatil için geldiği memleketi Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde eşiyle birlikte gözaltına alındı.

Haberler 17.08.2017 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amerikadan, tatil için memleketi Diyarbakrn Silvan lçesine gelen dünya pizza ampiyonu Hakk Akdeniz, önceki gün saat 17.30 sralarnda Gazi Caddesinde yürürken, yanndaki eiyle birlikte polis tarafndan gözaltna alnd. Amerikan vatanda olan Hakk Akdeniz ve ei, lçe Emniyet Müdürlüüne götürüldü. Gözalt gerekçesi ei ve olunun üzerinde kimlik olmad ifade edilirken, Akdeniz çiftinin, emniyetteki ilemleri geç saatlerde bitti.

SERBEST BIRAKILDI

Akdeniz, Amerikal ei Maya ve 14 yandaki olu Serhat, yaklak 2 saat sonra serbest brakld. Ei ve olunun üzerinden kimlik çkmamas nedeniyle gözaltna alndklarn belirten Hakk Akdeniz, yaknlarnn pasaportlar getirmesi üzerine serbest brakldklarn söyledi.

KMLK OLMADII çN

Hakk Akdeniz, Akam saatlerine doru ben eim ve olum çarda dolarken polis bizi durdurdu. Benim üzerimde kimlik vard ama eim Maya ve olum Serhatn kimlikleri üzerlerinde yoktu. Evdeki valizin içinde unutmulard. Kimlik olmad için polis bizi karakola götürdü. Tabi kardeim Remziye ulaana kadar epey bir zaman geçti. Kardeim Remziye ulatktan sonra eve gitti kimliklerimizi getirmek için. Ama Remzi eve gittii srada bu kez de pasaportlarn içerisinde olduu valizin anahtar bizde kalmt. Remzi tekrar geri geldi karakola, ona valizin anahtrn verdik. Tekrar eve gitti ve pasaportlar getirip polislere ibraz etti. Yaplan incelemeden sonra karakoldan serbest braktlar bizi dedi.

3 KEZ DÜNYA PZZA AMPYONU OLDU

Diyarbakrl Hakk Akdeniz, evsiz, parasz ve aç kalarak büyük çileler çektii, çöp kamyonuna bile atld New Yorkta azmiyle 3 kez dünya pizza ampiyonluuna ulat, 7 pizza ve bir taco dükkan sahibi oldu. Akdeniz, sipari veren dünyaca ünlü aktör, siyasetçi ve iadamlarna özel pizzalar yaparak birçok ülkede adndan sözettirmeyi baard.

Ana Sayfaya Git