Dur İhtarına Uymayınca

Diyarbakır’ın Sur İlçesi Mardinkapı semtinde polis uyguma noktasından geçen şüpheli bir araç sürücüsü polisin 'dur' ihtarına tabanca ile ateş açtı. 1 polisin yaralandığı olaydan sonra kaçan sürücü polislerle girdiği silahla çatışmada yaralı olarak ele geçirildi.

Haberler 17.05.2016 - 09:12 Son Güncelleme : 17.05.2016 - 09:12

Diyarbakırın Sur İlçesi Mardinkapı semtinde polis uyguma noktasından geçen şüpheli bir araç sürücüsü polisin dur ihtarına tabanca ile ateş açtı. 1 polisin yaralandığı olaydan sonra kaçan sürücü polislerle girdiği silahla çatışmada yaralı olarak ele geçirildi.

Olay, dün saat 19.45 sıralarında Sur İlçesinin sokağa çıkma yasağının bulunduğu bölge yakınlarındaki Mardinkapıdaki polis noktasında meydana geldi.

DUR İHTARINA UYMAYINCA

Barıyerli noktadan geçmek isteyen özel otomobilin sürücüsüne polis dur ihtarında bulundu. Durmayan sürücünün açtığı ateş sonucu 1 polis memuru yaralandı. Ardından otomobille kaçan sürücü ile kendisini takip eden pdlis ekipleri arasında çatışma çıktı. çatışmada henüz adı açıklanmayan sürücü yaralı olarak ele geçirildi.

Yaralı polis Diyarbakır Asker Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yakalanan sürücü de Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır