Dürdane Beyoğlu:"ben bu davanın neferiyim"

AK Parti Diyarbakır 25.dönem milletvekili adayı ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hem dışta hem içte tarihi bir mücadele ortaya koyduğuna vurgu yaparak ülke için hayati önem taşıyan bu mücadeleye katkı sunma amacıyla gayret gösterdiklerini söyledi.

Haberler 15.06.2022 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kendisini davann neferi olarak gördüünü anlatan Beyolu,Cumhurbakanmz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoan hayatn bu ülkenin hizmetine, geleceine adam durumda. Biz ona bouna dünya lideri demiyoruz. Ülkenin sorumluluunu, milletin kaderini srtna yüklemi bir yandan dardan ülkeyi kartrmak isteyen güçlerle, dier yandan içerideki er cephesiyle mücadele ediyor. Ben bir vatanda olarak bunu görüyorum. Liderimiz bu mücadeleyi verirken biz yerimizde duramayz. Hiçbir ey olmam gibi davranamayz. Siyaset bir yana bu bir ülke meselesi. Vatann yannda msnz karsnda msnz? 122 yl önce Sultan Abdülhamid Han, 60 yl önce Adnan Menderesi, yakn tarihte Erbakan hocay ce Turgut Özal anlam olsaydk çok eyi deitirebilirdik. Recep Tayyip Erdoan, bu milletin kendisidir. Bugün onu anlayamazsak, yannda yer almasak yarn çok geç olabilir. Kiisel hrs ve ihtiraslarla hareket edemeyiz. Bu dava koltuk davas deildir. Er kii makam ve mevki peinde komaz, her koulda davasna hizmet eder, davasna hizmet eden liderinin yannda olur. Bizim Balarda, Diyarbakrda yaptmz tam da budur. dedi.

MÜCADELEMZ SON NEFESE KADAR

Hizmet için her zaman halkn arasnda olduklarn anlatan Beyolu,Kiisel hesap yapmadan, gizli ajandamz olmadan önce Allahn rzasn kazanmak, sonra milletimizin derdine deva olmak ve tabi ki Recep Tayyip Erdoann yükünü paylamak gece gündüz demeden sokaktayz, halkn arasndayz. Halkmz uurludur. Kendisine kimin hizmet etmek istediini, kimin de baka niyetler peinde olduunu bilir. Ben bu davann neferiyim diyorum. Son nefesimize kadar da bunu yapacaz inallah. Allah bizi bu kutlu yolda mahcup etmesin inallah. diye konutu

Ana Sayfaya Git