E Be Yuh Yani!

Diyarbakır'dan aldığı 15 'İstanbul' yolcusunu, "klimanın" çalışmaması üzerine tartıştığı için, Siverek'te indirdi.

Haberler 27.08.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdan ald 15 stanbul yolcusunu, klimann çalmamas üzerine tartt için, Siverekte indirdi.

KLMA çALIMADII çN

Diyarbakr ehirleraras Otobüs Terminalinde, bir firmadan stanbula gitmek üzere bilet alp, gece saatlerinde seyahate balayanlar, klimann çalmadn fark edince otobüsün sürücüsünü uyard.

KNC OTOBÜS GELMED

Sürücü ile yolcular Siverek giriindeki uygulama noktasnda bir süre tartt. Firmadan otobüs talep eden yolcularn talepleri kabul edilmeyince 15 yolcu Siverek ilçesinde otobüsten indi. Yolcular suç duyurusunda bulundu.

Bayram tatilini Diyarbakrda geçirdikten sonra stanbula gitmek için bilet aldklar bir firmaya ait otobüse binen 15 kii, klima çalmad için uyardklar sürücü tarafndan anlurfann Siverek ilçesinde, yol ortasnda eyalaryla birlikte aractan indirildi.

KLMA çALIMADII çN

Diyarbakr ehirleraras Otobüs Terminalinde, bir firmadan stanbula gitmek üzere bilet alp, gece saatlerinde seyahate balayanlar, klimann çalmadn fark edince otobüsün sürücüsünü uyard.

KNC OTOBÜS GELMED

Uyarlar dikkate almayan sürücü ile yolcular Siverek giriindeki uygulama noktasnda bir süre tartt. Firmay arayarak yeni bir otobüs talep eden yolcularn talepleri kabul edilmeyince 15 yolcu Siverek ilçesinde otobüsten indi. Yolculardan Aziz Akgül, gazetecilere yapt açklamada, eski model bir otobüsle yolculuk yapmak zorunda kaldklarn ifade ederek, öyle konutu:

YOLCULARI AAI NDRD

Klimann açlmasn istedik. u an havas yok dediler. çerisi çok scakt, durulacak gibi deildi, resmen nefessiz kaldk çünkü araç çok eskiydi. Yaklak 40 dakikalk yolu 3,5 saatte gelebildik. Can güvenliimizden endie ettiimiz için indik. Talebimiz ya yeni bir araç gönderilmesi ya da maduriyetimizin giderilmesiydi ancak kabul edilmedi.

CAN GÜVENLMZ YOK

Ahmet Evren ise aracn arzal olduunu ileri sürerek, oföre, Hem can güvenliimiz yok hem de yolculuk srasnda süre olarak sknt yaarz yeni bir araç talep edin. dedik ancak bizi dikkate almad ve stemeyen inebilir. dedi. Bize Herhangi bir hak talep edemezsiniz. dedi. eklinde konutu.

SUç DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Durumu telefonla yaknlarna bildiren baz yolcular, baka araçla Diyarbakra dönerken baz yolcular geceyi Siverekteki otellerde geçireceklerini söyledi. Yaklak 2 saat bekleyen yolcular otobüs firmas ve sürücü hakknda suç duyurunda bulunacaklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git